ReNew Hair

Στα New DAY η αντιμετώπιση της τριχόπτωσης πραγματοποιείται με τη συνδυαστική τεχνική ReNew Hair με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Η Θεραπεία

Η ReNew Hair είναι μία άκρως δραστική συνδυαστική θεραπεία, η οποία μπορεί να δώσει τη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης σε γυναίκες και άνδρες, εφόσον πάντα δεν συντρέχουν παθολογικές αιτίες που να την προκαλούν. Πρόκειται για μία μέθοδο που συνδυάζει μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας και τη δράση ενός ειδικού μείγματος ενεργών ουσιών και παραγόντων, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση των θρεπτικών και αυξητικών ουσιών στο βολβό της τρίχας, εξασφαλίζοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνδρομή των μηχανημάτων Skin Cool και Hair Roller, που συνδράμουν στη μεγιστοποίηση της απορρόφησης και τις δράσης των ενεργών συστατικών της θεραπείας στο τριχωτό της κεφαλής.

Η Λειτουργία  

1.Δράση Skin Cool:
1. Θερμότητα. Με την βοήθεια της θερμότητας της τάξεως των 40 °C που αναπτύσσει η ειδική κεφαλή στην περιοχή, επέρχεται διαστολή και διάνοιξη των πόρων και διαστολή των αγγείων της επιδερμίδας. Έτσι διευκολύνεται η διείσδυση των δραστικών ουσιών σε βάθος και η καλύτερη απορρόφηση τους με τελικό στόχο τον βολβό της τρίχας.
2. Ψύξη. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας η κεφαλή ψύχεται και μεταφέρει στην περιοχή ψύξη της τάξεως των -10 °C, λόγω της οποίας επέρχεται συστολή των πόρων και εγκλωβισμός των ενεργών δραστικών ουσιών μέσα στο δέρμα.

 2. Διπλή Δράση Hair Roller:

1. Κύλινδρος του Roller. Με την εφαρμογή του στο τριχωτό της κεφαλής επιτυγχάνεται η διάνοιξη μικροσκοπικών καναλιών μέσω των οποίων περνούν απευθείας οι ουσίες από το δέρμα στο βολβό.
2.Φωτοθεραπεία.
Η εφαρμογή της φωτοθεραπείας εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια της θεραπείας, καθώς συνοδεύεται από: α) Αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση β) Αύξηση του κυτταρικού μεταβολισμού και πολλαπλασιασμό των κυττάρων γ) Αντιοξειδωτική δράση.

3.Μηχανισμός Δράσης Renew Hair:
Η συνδυαστική θεραπεία ReNew Hair έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς
-Αυξάνει την αγγειοδιαστολή και τη μικροκυκλοφορία για καλύτερη αιμάτωση του τριχωτού της κεφαλής.
– Βελτιώνει τη λεμφική παροχέτευση και απομακρύνει τα βλαβερά παράγωγα του μεταβολισμού που προκαλούν το πρόβλημα της τριχόπτωσης (DHT).
– Έχει αντιφλεγμονώδη δράση μέσω της αύξησης των λευκοκυττάρων.
– Αυξάνει τη μίτωση των βλαστοκυττάρων με παράταση της αναγενούς φάσης της τρίχας.
– Ενισχύει τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων της κυτταρικής μεμβράνης και της συγκέντρωσης ασβεστίου στην υπό θεραπεία περιοχή.
– Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και κινητοποιεί τους ινοβλάστες, που είναι οι φυσικοί αναπλαστικοί μηχανισμοί του οργανισμού.
– Βοηθάει με τη φωτοδιέγερση στην επανέκφυση των τριχοθυλάκων και στην παράταση της ζωής τους.

4.Δράση φαρμακευτικής κοσμετολογίας:

Η θεραπεία ReNew Hair εφαρμόζει πάνω από 45 ενεργές δραστικές ουσίες σε υγρή μορφή και χρησιμοποιεί κορυφαία προϊόντα της σύγχρονης ιατρικής αισθητικής και κοσμητολογίας, όπως Υαλουρονικο Οξύ, Αυξητικούς Παράγοντες, Αμινοξέα, 10 Βιταμίνες του συμπλέγματος C, E, A και B, Φλαβονοειδή, Μεταλλικά Στοιχεία κλπ. Με το μίγμα δραστικών ουσιών επιτυγχάνεται η ενίσχυση της θρέψης του βολβού, με αποτέλεσμα η τρίχα να γίνεται ανθεκτικότερη, παχύτερη και υγιέστερη, με μεγαλύτερο εύρος ζωής και καλύτερη εμφάνιση.

 Τα Αποτελέσματα

Η θεραπεία ReNew Hair προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε περιπτώσεις τριχόπτωσης που δεν οφείλονται σε παθολογικούς παράγοντες. Συγκεκριμένα, ενεργοποιεί τη ρίζα της τρίχας, μεγιστοποιεί την απορρόφηση και τη δράση των πολύτιμων ενεργών συστατικών, ενισχύει την αναζωογόνηση, την αναδόμηση και την αναγέννηση των ιστών, επιταχύνει το ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών, μειώνει σημαντικά τα ποσοστά και τους ρυθμούς της τριχόπτωσης, έως και σταματώντας την, καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες δράσης της 5α – αναγωγάσης και της DHT, διευρύνεται ο κύκλος ζωής της τρίχας, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για έκφυση νέων τριχών, ενισχύεται η ανάπτυξη των ασθενικών μικρών τριχών, πραγματοποιείται η μετατροπή της χνοώδους τριχοφυΐας σε λαμπερή υγιή τρίχα, αναβαθμίζονται τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της τρίχας, αυξάνεται η διάμετρος του στελέχους της τρίχας, ενισχύεται η ελαστικότητα και η αντοχή της τρίχας και αυξάνεται η πυκνότητα των μαλλιών, προσδίδεται ζωντάνια και όγκος στα μαλλιά.

Οι Λεπτομέρειες

-Σε περίπτωση που η τριχόπτωση οφείλεται σε παθολογικά αίτια, θα πρέπει πρώτα να λυθούν οι παθολογικές αιτίες του προβλήματος και μετά να αντιμετωπιστεί η συνέπεια της τριχόπτωσης.

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών.
-Ο αριθμός και η διάρκεια των συνεδριών καθορίζονται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περίπτωσης.
-Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά.
-Η θεραπεία δεν χαρακτηρίζεται από πόνο και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας.