ΥΠΕΡΗΧΟΙ

Τι είνα :
Ο υπέρηχος είναι μία συσκευή, που προκαλεί μηχανικές δονήσεις με πολλή υψηλή συχνότητα. Η εφαρμογή των υπερήχων στην επιφάνεια της επιδερμίδας, βοηθάει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων, την διευκόλυνση της διείσδυσης δραστικών ουσιών και την βελτίωση της μικροκυκλοφορίας. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που  αναζωογονεί και δυναμώνει το σύνολο των ιστών. Σε συνδυασμό με τους υπέρηχους απολεπίζει, αναπλάθει, λειαίνει τις ρυτίδες και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα.  Η θεραπεία είναι ιδανική για όλους τους τύπους της επιδερμίδας, κανονικής, λιπαρής, μικτής και ξηρής.

Δράση:

Οι υπέρηχοι προκαλούν αυξημένη κυκλοφορία του αίματος. Με τη σειρά της, η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σημαίνει περισσότερο οξυγόνο, ορμόνες και βιταμίνες που χρειάζεται το δέρμα για την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και τη διατροφή του γενικά. Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σημαίνει και πιό αποτελεσματική παροχέτευση τοξινών και αλλεργιογόνων ουσιών μακριά απο το δέρμα. Η τρίτη και πιό σημαντική δράση των υπερήχων στο δέρμα είναι η μικρο-δερμο-απόξεση που γίνεται και οφείλεται στις μικροταλαντώσεις των κυττάρων της επιδερμιδος απο τους υπερήχους.

Αποτελέσματα:
•    Ενυδάτωση  και ανανέωση του προσώπου
•    Λείανση της υφής του δέρματος, σε σημάδια ακμής, πανάδες & δυσχρωμίες
•    Ένταση στην όψη, την υφή, τη λάμψη και τον τόνο της επιδερμίδας στο πρόσωπο, τον λαιμό,  το ντεκολτέ και γενικά στις ευπαθείς περιοχές
•    Ανανέωση και ανάπλαση δέρματος
•    Βελτίωση στο περίγραμμα του προσώπου

Διάρκεια θεραπείας : 40 λεπτά