ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕLOS

Τι είναι:
Η  τεχνολογία ELOS  σε  συνδιασμό  με την εφαρμογή SILK SKIN  είναι καινοτομία αφού  για πρώτη φορά χρησιμοποιείται διοδικό LASER σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες, βελτιώνοντας κατά πολύ το αποτέλεσμα και αυξάνοντας την ασφάλεια. Συνδυάζοντας δύο μορφές ενέργειας, την οπτική και την ηλεκτρική, η τεχνολογία ELOS είναι η ταχύτερη, ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης που έχει δημιουργηθεί ποτέ !

Δράση :
Η τεχνολογία ELOS αξιοποιεί τις διπολικές ραδιοσυχνότητες για την καταστροφή της ανεπιθύμητης τριχοφυίας, μειώνοντας έως και 60% την απαιτούμενη οπτική ενέργεια. Η ενέργεια που απελευθερώνει, πηγαίνει κατευθείαν στη ρίζα της τρίχας και την καταστρέφει αφήνοντας απείραχτους τους παρακείμενους ιστούς. Το ενσωματωμένο Σύστημα Δερματικού Ελέγχου επιτρέπει στο γιατρό να παρακολουθεί τη θερμοκρασία του δέρματος συνεχώς, παρέχοντας ποσοστό ασφάλειας που φτάνει το 100%. Έχοντας τη μεγαλύτερη δυνατή κεφαλή και κρατώντας τη συχνότητα σταθερή στα 2Hz, καμία μέθοδος αποτρίχωσης δεν είναι γρηγορότερη από τη SILK SKIN !

Η εφαρμογή SILK SKIN με την τεχνολογία ELOS των NewDAY δίνει καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε μέθοδο που χρησιμοποιεί μόνο οπτική ενέργεια, όπως π.χ το laser και οι πηγές έντονου παλμικού φωτός I.P.L. Οι ραδιοσυχνότητες που χρησιμοποιεί στοχεύουν ακόμα και τις ξανθές / άσπρες τρίχες, μειώνοντας εντυπωσιακά την τριχοφυία.  Η μειωμένη οπτική ενέργεια, επιτρέπει την εφαρμογή της θεραπείας σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και στις μαυρισμένες επιδερμίδες! Η μέθοδος SILK SKIN είναι κατάλληλη για όλα τα είδη τριχών και για όλους τους τύπους δέρματος.

Αποτελέσματα:

  • Μόνιμη μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας
  • Λεία επιδερμίδα  (Δεν καίγεται η τρίχα με θερμότητα)
  • Απαλή αίσθηση επιδερμίδας (μωρού παιδιού)
  • Επιδερμίδα σαν μετάξι – Φυσική πτώση της τρίχας (όχι βίαιη απόσπαση με ή χωρίς μηχανικό μέσο)
  • Μεγάλη διαφορά στην υφή της επιδερμίδας
  • Μόνιμη, οριστική καταστροφή της τρίχας
  • Επιτυχία και στη λεπτή-ανοιχτόχρωμη τρίχα
  • Εξάλειψη βαθιάς και δύσκολης τριχοφυΐας

Διάρκεια θεραπείας : 30 λεπτά