ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Στα NewDAY αντιμετωπίζουμε την διάγνωση των αναγκών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει κάθε δέρμα, με τη χρήση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας Dermoanalysis, έτσι ώστε να συγκεκριμενοποιούνται οι στόχοι. Eίναι ένα εξειδικευμένο σύστημα διάγνωσης και ανάλυσης του τύπου και της υφής της επιδερμίδας, του χορίου και του υποδέρματος.

Αναλύει τη χροιά της επιδερμίδας σας και καταγράφει την υφή του δέρματος, το μέγεθος των πόρων, την παρουσία πορφυρίνων (ένδειξη βακτηρίων), τη φθορά από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ρυτίδες. Εκτιμά ποσοτικά τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας σας, συγκρίνοντάς τα με αντίστοιχα ατόμων του ίδιου φύλου, ηλικίας και τύπου δέρματος με εσάς. Σας παρέχει μία τεκμηριωμένη και αντικειμενική αξιολόγηση του τύπου και των αναγκών του δέρματός σας.

Βάσει των διαγνωστικών αποτελεσμάτων του, το επιστημονικό προσωπικό των NewDAYπροετοιμάζει το πρόγραμμα προσωπικής φροντίδας και αναζωογόνησης του δέρματός σας και επιλέγει την κατάλληλη θεραπεία για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.