ΤRIPLE ACTION TECHNOLOGIES

Τι είναι:
Η μοναδικότητα της μεθόδου οφείλεται στον συνδυασμό των τριών πιο εξελιγμένων μορφών τεχνολογίας  στην κοσμητική ιατρική σε ένα σύστημα: Cavitation – Σπηλαίωση , RF Ραδιοσυχνότητες &  Vacuum Τεχνολογία κενού αέρος. Είναι η μόνη θεραπεία που συνδυάζει  την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στο ίδιο σύστημα δίνοντας λύση στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος. Γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Δράση:
Το Cavitation εκπέμπει ηχητικά κύματα και έχει στόχο τα λιποκύτταρα ακόμα και σε βαθύτερα στρώματα αφού διεισδύει σε μεγάλο βάθος. Δημιουργεί δονήσεις με διαφορετικές συχνότητες στα τοιχώματα των λιποκύτταρων με στόχο το σπάσιμο της μεμβράνης αυτών. Έτσι θέτουν σε ταλάντωση την μεμβράνη των λιποκύτταρων προκαλώντας την καταστροφή τους ενώ παράλληλα ενεργοποιούν το λεμφικό σύστημα και βοηθούν την αποβολή τοξίνων και την αύξηση του μεταβολισμού. Στη συνέχεια το υγροποιημένο λίπος εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και καταλήγει στο ήπαρ όπου μεταβολίζεται.

 

Το Vacuum (τεχνολογία κενού αέρος) triple-action-technologiesαναρροφώντας το δέρμα, μηχανικά, αυξάνει την αιματική ροή στην περιοχή εξασφαλίζοντας  επαρκή αιμάτωση στην προβληματική περιοχή και διέγερση της παροχέτευσης μέσω του φλεβικού και λεμφικού δικτύου. Έτσι τα προϊόντα που παράγονται από την καταστροφή των λιποκυττάρων (ελεύθερα λιπαρά οξέα-τοξίνες κ.α.) απομακρύνονται γρήγορα από τον τόπο της εφαρμογής και μεταβολίζονται.

Οι ραδιοσυχνότητες (R.F.) προκαλούν με την δράση τους αύξηση της θερμοκρασίας βαθιά στο χόριο με αποτέλεσμα σε πρώτη φάση να προκαλούν συρρίκνωση των ινών του κολλαγόνου και έτσι προκαλούν την  σύσφιξη του δέρματος. Επίσης βοηθούν στην υγροποίηση και την απελευθέρωση του λίπους από τα λιποκύτταρα, συνεργικά με το Cavitation. Σε δεύτερο χρόνο διεγείρουν τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αύξηση της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Αφήνουν το δέρμα στιλπνό και λείο καταπολεμώντας την χαλάρωση και την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αποτελέσματα:tripleaction

  • Αντιμετώπιση του τοπικού πάχους
  • Καταστροφή των λιποκυττάρων λόγω των ηχητικών κυμάτων,  σε βαθύτερα στρώματα
  • Μείωση του βαθμού και της αντιαισθητικής όψης  της κυτταρίτιδας (φλοιού πορτοκαλιού)
  • Μείωση της χαλάρωσης
  • Δέρμα στιλπνό, λείο και νεανικό λόγω της αύξησης κολλαγόνου και ελαστίνης
  •  Άμεση μείωση πόντων από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες

Διάρκεια θεραπείας : 40 λεπτά