ΣΥΣΦΙΞΗ

Η απώλεια λίπους, όταν δεν συνοδεύεται από θεραπείες σύσφιξης, μπορεί να οδηγήσει σε χαλάρωση, απαξιώνοντας το αισθητικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας. Γι’ αυτό και στα NewDAY, φροντίζουμε κάθε ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος και τοπικού πάχους να συνοδεύεται από εξειδικευμένες θεραπείες και τεχνολογίες σύσφιξης ιατρικής αισθητικής.

Βασικό πλεονέκτημα είναι το ότι σας εξασφαλίζει μυική σύσφιξη «ξεκούραστα», δηλαδή λειτουργεί χωρίς την ενεργητική συμμετοχή σας, τους χαλαρωμένους μύες, στην ένταση που χρειάζεται κάθε μυϊκή ομάδα. Με paches, που τοποθετούνται στα σημεία που αρχίζει και τελειώνει ο μυς και μεταδίδουν ηλεκτρικά ερεθίσματα, προκαλούμε μυϊκή σύσπαση, γυμνάζοντας ταυτόχρονα όλες τις μυϊκές ίνες (τέλεια μυϊκή σύσπαση).

Δυνατό σημείο είναι πως υπάρχει απόλυτο έλεγχο της έντασης στην οποία εργάζεται παθητικά ο κάθε μυς, χωρίς τη δημιουργία κάματου και την επιβάρυνση του οργανισμού με τοξίνες.

Ιδανική για άτομα υπέρβαρα, αγύμναστα ή με προβλήματα υγείας όπου απαγορεύεται η καταπόνηση της καρδιάς, της σπονδυλικής στήλης ή η έντονη λειτουργία του αναπνευστικού, η παθητική γυμναστική, είναι ο πιο σίγουρος και εύκολος τρόπος για σφριγηλό σώμα κι αισθητά πιο λεπτό.

Μη επεμβατικές εφαρμογές, αναίμακτες υψηλής αποτελεσματικότητας λειτουργούν ποιοτικά και χρονικά του αποτελέσματος μιας επέμβασης . Επιλέξτε ό,τι σας ταιριάζει και αναγεννηθείτε.