ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ TRI POWER

Τι είναι:
Η εξειδικευμένη εφαρμογή TRI PΟWER, αποτελεί μια συνδυαστική υπηρεσία για το σώμα που αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία Ιατρικής Αισθητικής μαζί με νέα προϊόντα της κοσμετολογίας. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα χρησιμοποιεί την διαδερμική είσοδο βιοτεχνολογικών λιποδιαλυτικών ουσιών με τη μέθοδο electroporation προσφέροντας αποτελέσματα ενέσιμης μεσοθεραπείας δίχως τις αρνητικές συνέπειες της ενέσιμης μορφής σε συνδυασμό με την τεχνολογία της ηλεκτροφόρεσης.

Δράση:
Η εφαρμογή στην πραγματικότητα αποτελείται από 2 διαφορετικά επίπεδα δράσης στο σώμα του πελάτη: Τεχνολογία Άμεσης Διαδερμίας με Ηλεκτροφόρεση.

Η TRI POWER παρέχει ένα νέο τρόπο διείσδυσης των ουσιών στο δέρμα, ο οποίος είναι μη-επεμβατικός, γρήγορος και ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τις διαδικασίες επανόρθωσης των κυττάρων του δέρματος, χάρη στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στη ρυθμιστική επίδραση του ρεύματος στο δυναμικό της κυτταρικής μεμβράνης. Η λειτουργία του βασίζεται στo φαινόμενo  της ηλεκτροφόρεσης. Χάρη στη πρωτοποριακή και αποκλειστική μέθοδο της ηλεκτροφόρεσης  μπορεί να επιτευχθεί λιπογλυπτική σώματος (λιποδιάλυση, σύσφιξη, ανόρθωση, εξάλλειψη ραγάδων και επιδερμικής σύσφιξης) με τον πιο φυσικό τρόπο.

Αποτελέσματα:

  • Έντονη λιπολυτική δράση λόγω της βελτίωσης της δερματικής μικροκυκλοφορίας και της μείωσης της υπερτροφίας του λιπώδους ιστού
  • Σημαντική μείωση πόντων στα επίμαχα σημεία, εμφανή από τις πρώτες συνεδρίες
  • Έντονη αποτοξινωτική και αντιφλεγμονώδη δράση και σημαντική μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού
  • Αποσυμφόρηση προβληματικών και μπλοκαρισμένων ζωνών με άμεση ανακούφιση από μικρο-οιδήματα και κατακρατήσεις
  • Ανάπλαση της επιδερμίδας και βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητάς της
  • Επιδερμική σύσφιξη λόγω της ενδογενούς παραγωγής κολλαγόνου

Διάρκεια θεραπείας : 40 λεπτά