ΚΥΤΑΡΡΙΤΙΔΑ

Στη μάχη ενάντια στον Νο 1 εχθρό της γυναικείας σιλουέτας, τα NewDAY μπορούν με υπερηφάνεια να παρουσιάσουν θεαματικά αποτελέσματα. Η αντιμετώπιση ενός προβλήματος τόσο σύνθετου, όπως η κυτταρίτιδα, απαιτεί το δίχως άλλο, μια συνολική, επιστημονική και δραστική απάντηση, που να ξεκινά από τη σωστή διάγνωση και να καταλήγει στην εξάλειψη της όψης φλοιού πορτοκαλιού και στη διατήρηση του αποτελέσματος.

Πρόκειται για μια φλεγμονή του υποδόριου ιστού, όπου δημιουργείται τοπική συνάθροιση λιποκυττάρων σε γκρουπ, όταν τα υπολείμματα και οι τοξίνες των τροφών δεν αποβάλλονται κανονικά. Κι όταν αυτά τα συσωμματώματα λιποκυττάρων  αυξηθούν σημαντικά, πιέζονται τα περιφερειακά αγγεία και δημιουργείται οίδημα στην περιοχή. Με ενοχοποιητικούς παράγοντες το κάπνισμα, το αλκοόλ, τον καφέ, την κακή διατροφή, τη μικρή κατανάλωση νερού, το τοπικό πάχος, την έλλειψη άσκησης και τις ορμονολογικές διαταραχές, η κυτταρίτιδα αποτελεί αισθητικό πρόβλημα για το μεγαλύτερο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού.

Στις περιπτώσεις που είναι ορατή με τη χαρακτηριστική εικόνα της όψης φλοιού πορτοκαλιού, έχουμε το πιο προχωρημένο στάδιο φλεγμονής που στον κόσμο της αισθητικής, χαρακτηρίζεται ως στάδιο 4.

Μη επεμβατικές εφαρμογές, αναίμακτες υψηλής αποτελεσματικότητας λειτουργούν ποιοτικά και χρονικά του αποτελέσματος μιας επέμβασης. Επιλέξτε ό,τι σας ταιριάζει και αναγεννηθείτε.