ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Παραπανίσια κιλά. Όταν το σώμα μας προσλαμβάνει περισσότερο φαγητό από ό,τι χρειάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του, την ανάπτυξή του και τις λειτουργίες του, αποθηκεύει την περίσσια ενέργεια στα λιποκύτταρά του με τη μορφή λίπους. Η παραπάνω διαταραχή του ισοζυγίου ενέργειας είναι μία από τις βασικές αιτίες που οδηγούν στην αύξηση του ποσοστού λίπους στο σώμα μας, αλλά όχι η μόνη. Συνένοχοι για την αύξηση του βάρους μας, συχνά χαρακτηρίζονται κι άλλοι παράγοντες, κληρονομικοί, ψυχολογικοί κι ενδοκρινείς. Κι ενώ, το βάρος του σώματός μας, εξαρτάται από την αύξηση του λίπους, την ποσότητα της μυϊκής μάζας και τη σωματική μας κατάσταση, η κατανομή του λίπους εξαρτάται από το φύλο, τη φυλή, την ηλικία, τον τρόπο ζωής, τις συνθήκες εργασίας, την κατάσταση της υγείας μας, τυχόν ορμονικές διαταραχές όπως και από την κατάσταση του σκελετού, των μυών και των αγγείων.

Μεταβολισμός, είναι η λέξη-κλειδί κι όσο πιο καλά γνωρίζουμε το δικό σας, τόσο πιο εύστοχα μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας αυτή. Το γιατί, βρίσκεται στη διαπίστωση που θέλει κάθε άνθρωπο, να δαπανά την ενέργεια που προσλαμβάνει από τις τροφές με διαφορετικό τρόπο.

Τα αποτελέσματα των προγραμμάτων αδυνατίσματος NewDAY, απογειώνονται κυριολεκτικά από τη χρήση μηχανημάτων λιπόλυσης που κάνουν θαύματα όσον αφορά τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους στα σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα. Μαθαίνοντας περισσότερα για τη δομή των λιποκυττάρων, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των μηχανημάτων για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος της προσπάθειάς σας.

Μη επεμβατικές εφαρμογές, αναίμακτες  υψηλής αποτελεσματικότητας λειτουργούν ποιοτικά και χρονικά του αποτελέσματος μιας επέμβασης . Επιλέξτε ό,τι σας ταιριάζει και αναγεννηθείτε.