Οριστική Αποτρίχωση

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την πρωτοποριακή τεχνολογία ELOS και απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα μόνο στα NewDAY.

 

Στα NewDAY υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με απίθανες προσφορές και δώρα για να μπορείτε πάντα να έχετε αυτό που ζητάτε και να αντιμετωπίζετε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί χωρίς να το πληρώνετε ακριβά.
Σε αυτόν τον ιδιαίτερο χειμώνα που έρχεται υποσχόμαστε να σταθούμε ξανά δίπλα σας με τις κορυφαίες θεραπείες, τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις πιο συμφέρουσες προσφορές της αγοράς.
Άλλωστε γι’ αυτό είναι οι φίλοι…

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάσετε καμία από τις απίστευτες προσφορές και τα δώρα του Οκτωβρίου!

 

 Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα σοβαρό αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες, που ακόμη και σήμερα ταλαιπωρούνται με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης και όλες τις δυσάρεστες παρενέργειες που τις συνοδεύουν.
Η σύγχρονη τεχνολογία έχει εξελίξει πλέον τις μεθόδους οριστικής αποτρίχωσης τόσο, που δεν υπάρχει λόγος κανείς να ασχολείται στις μέρες μας με «τρίχες».
Στα NewDAY, επενδύοντας πάντοτε στις κορυφαίες τεχνολογικά συσκευές, προσφέρουμε υπερήφανοι την πιο αποτελεσματική, ασφαλή και εγγυημένη μέθοδο οριστικής αποτρίχωσης με το σύστημα ELOS και την καινοτόμο εφαρμογή Silk Skin.
Βασίζοντας τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα στη συνδυαστική δράση διαφορετικών πηγών ενέργειας, το σύστημα ELOS αξιοποιεί για πρώτη φορά τις διπολικές ραδιοσυχνότητες και καταστρέφει οριστικό τους τριχικούς θυλάκους χρησιμοποιώντας έως και 60% λιγότερη οπτική ενέργεια.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας προσωποποιημένο πλάνο οριστικής αποτρίχωσης και ξενοιάστε για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα με απίστευτη έκπτωση 40% στο σύνολο των συνεδριών σας!
Εξασφαλίστε αυτή την απίθανη προσφορά, κλείνοντας το ραντεβού σας μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook.