Ο Σεπτέμβριος στα New DAY

Σε πολλές κουλτούρες και έθνη ο Σεπτέμβριος θεωρείται ο μήνας της επίσημης πρωτοχρονιάς, καθώς είναι μήνας ανασυγκρότησης, ενδοσκόπησης και μεγάλων αποφάσεων. Και αυτό ισχύει, καθώς με την επιστροφή από το καλοκαίρι και τις διακοπές νιώθουμε έτοιμοι και ξεκούραστοι για μία ακόμη δημιουργική χρονιά.
Η επιστημονική ομάδα των New DAY γνωρίζει καλά πως τώρα έχετε ακόμη περισσότερη ανάγκη να οργανωθείτε, να ανασυγκροτηθείτε και να σχεδιάσετε τη νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας ότι σας ενοχλεί στην εικόνα σας και βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο ότι αγαπάτε σε αυτήν.
Εμείς, οι άνθρωποι των New DAY, είμαστε όπως πάντα δίπλα σας σε κάθε σας προσπάθεια είτε για να χάσετε τα κιλά των διακοπών χωρίς κόπο και στερήσεις, είτε για να ανανεώσετε το δέρμα σας και να αποκαλύψετε το νεότερο εαυτό σας χωρίς καμία ταλαιπωρία και αποθεραπεία, είτε και για να εντοπίσετε τα προβλήματα της επιδερμίδας σας με απόλυτα επιστημονικό τρόπο, ώστε να τα αντιμετωπίσετε κατάλληλα με τη βοήθειά μας.
Ειδικά γι’ αυτόν το μήνα λοιπόν, γιορτάζοντας την έλευση του φθινοπώρου και τις νέες αρχές, έχουμε αποκλειστικά για εσάς τους πιστούς μας φίλους εξειδικευμένες θεραπείες, ειδικά πακέτα προσφοράς αλλά και μοναδικά δώρα, ώστε να υποδεχθείτε τη νέα σεζόν όπως της αξίζει.
Συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας μας στο Facebook, θα ενημερώνεστε κάθε 10 ημέρες και για ένα νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο, το οποίο και μπορείτε να εξασφαλίσετε σε απίστευτα προνομιακή τιμή, απλώς στέλνοντάς μας μήνυμα στο inbox.

Οι Θεραπείες του Σεπτεμβρίου

Sonic Cell Ultrasound

Μία εξαιρετική θεραπεία για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους, τη μετρήσιμη μείωση πόντων στην κοιλιά, τους μηρούς και τους γλουτούς, την εμφανή βελτίωση της κυτταρίτιδας και τη σαφή αναβάθμιση του τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος προσφέρουν τα New DAY. Η καινοτόμος θεραπεία Sonic Cell Ultrasound βασίζεται στη δύναμη των ηχητικών παλμικών κυμάτων και στη δράση των λιποδιαλυτικών παραγόντων, ώστε να επιτύχει μη επεμβατική λιπόλυση και ενεργοποίηση των ινοβλαστών για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την εξάλειψη του τοπικού πάχους και την παράλληλη σύσφιξη της επιδερμίδας.

 

 

Flash Lifting Radiofrequency

Αντιγήρανση, ανανέωση και ανάπλαση με διάρκεια αποτελέσματος χωρίς ταλαιπωρία είναι αυτό που μπορεί να υπόσχεται και να πραγματοποιεί η πρωτοποριακή αυτή θεραπεία. Προσφέροντας τα αποτελέσματα ενός μη επεμβατικού lifting, η Flash Lifting Radiofrequency συνδυάζει δύο βιοδραστικές δράσεις σε μία θεραπεία, ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευεργετικές ιδιότητες των ραδιοσυχνοτήτων RF μαζί με την διεισδυτικότητα των υπέρυθρων ακτινών Infared για να εξασφαλίσει σύσφιξη, ανόρθωση, μείωση των λεπτών γραμμών και ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα φαίνονται ήδη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

 

Dermoanalysis

Είναι γνωστό πλέον πως σε παγκόσμιο επίπεδο η πιο σύγχρονη τάση στην ιατρική αισθητική είναι η προσωποποιημένη προσέγγιση και οι εξατομικευμένες λύσεις. Καθώς τα New DAY γνωρίζουν εδώ και χρόνια πως κάθε πρόσωπο και κάθε δέρμα είναι ξεχωριστό, έχουν δημιουργήσει ένα από τα πρώτα στη χώρα μας εξειδικευμένα Τμήματα Διάγνωσης Επιδερμίδας, που με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας, όπως το εξελιγμένο σύστημα Dermoanalysis Tech, και την μακρά εμπειρία του επιστημονικού προσωπικού είναι σε θέση να «διαβάζουν» την επιδερμίδα σε βάθος και να σχεδιάζουν μαζί σας το προσωπικό σας θεραπευτικό πλάνο, που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και καλύπτει τις δικές σας απαιτήσεις με τον πιο πλήρη και σφαιρικό τρόπο.
Στα New DAY η σωστή θεραπεία προκύπτει μόνο μέσα από την ορθή επιστημονική διάγνωση και αυτό είναι δέσμευση.