Ο Οκτώβριος στα New DAY

Το φθινόπωρο πια έχει μπει για καλά στη ζωή μας και η καθημερινότητά μας έχει ξαναβρεί τους γνωστούς της ρυθμούς. Υποχρεώσεις, εργασία, οικογένεια και περιορισμένος προσωπικός χρόνος κάνουν το καλοκαίρι που πέρασε να φαντάζει πια πολύ μακριά.
Η επιστημονική ομάδα των New DAY γνωρίζει καλά πως τώρα έχετε περισσότερη ανάγκη από ποτέ για ανανέωση και προσωπική φροντίδα, ώστε να υποδεχθείτε το χειμώνα με την καλή διάθεση και την εσωτερική ισορροπία που απαιτεί.
Εμείς, οι άνθρωποι των New DAY, είμαστε όπως πάντα δίπλα σας και φροντίζουμε να ικανοποιούμε την κάθε σας ανάγκη, είτε αυτή αφορά τα κιλά που ακόμη έχουν μείνει από το καλοκαίρι και θέλετε να φύγουν χωρίς κόπο και στερήσεις, είτε τα αντιαισθητικά σημάδια φωτογήρανσης από τα οποία θέλετε να απαλλαγείτε μία και καλή, είτε την προσωπική σας ανάγκη για ανανέωση, λάμψη και φροντίδα της εικόνας του προσώπου σας.
Ειδικά για τον Οκτώβριο λοιπόν, έχουμε αποκλειστικά για εσάς, τους πιστούς μας διαδικτυακούς φίλους, άκρως αποτελεσματικές θεραπείες σε μοναδικές τιμές, ειδικά πακέτα προσφοράς αλλά και φανταστικά δώρα, ώστε να υποδεχθείτε το χειμώνα που έρχεται με την καλύτερη δυνατή διάθεση και εμφάνιση.
Συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας μας στο Facebook, θα ενημερώνεστε κάθε 10 ημέρες και για ένα νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο, το οποίο και μπορείτε να εξασφαλίσετε σε απίστευτα προνομιακή τιμή, απλώς στέλνοντάς μας μήνυμα στο inbox.

 

Οι Θεραπείες του Οκτωβρίου

 

Μεσοθεραπεία Derma Pen ή Trans Dermal Face;

Αποκλειστικά για το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου θα μπείτε στο πιο ευχάριστο δίλημμα ανανέωσης και λάμψης.
Η εξειδικευμένη Μεσοθεραπεία με Derma Pen, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία άμεσης διαδερμίας με τη λειτουργία της μηχανοποιημένης παλμικής δόνησης, και επιτυγχάνει την εις βάθος διείσδυση των κορυφαίων βιοδραστικών ουσιών και ενεργοποιεί την ενδογενή παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα τη μακροπρόθεσμη δράση της θεραπείας.
Η πρωτοποριακή Trans Dermal Face από την άλλη έχει πολλαπλή δράση και πολύ-συνδυαστική εφαρμογή, αφού συνδυάζει την τεχνολογία άμεσης και έμμεσης διαδερμίας σε ένα πρωτόκολλο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί προϊόντα της αισθητικής ιατρικής, όπως το υαλουρονικό οξύ, τη δράση των οποίων ενισχύει με προηγμένες κοσμητικές ουσίες.
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά και τις δύο θεραπείες και να επιλέξετε εκείνη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.

IPL PhotoAnaplasis

Δυσχρωμίες, πανάδες, γεροντικές κηλίδες, φακίδες, αλλά και λεπτές γραμμές, ουλές και ρυτίδες γίνονται παρελθόν με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.
Η διάσημη θεραπεία IPL χρησιμοποιεί τη δύναμη του έντονου παλμικού φωτός, ώστε να αντιμετωπίσει δραστικά κάθε ατέλεια της επιδερμίδας, ατραυματικά και ανώδυνα, χωρίς παρενέργειες και χρόνο αποθεραπείας.
Ομοιόμορφο, λείο και ελαστικό δέρμα ξανά γίνονται πραγματικότητα, χάρη στις έντονες αναπλαστικές ιδιότητες του IPL, που στην ουσία κινητοποιεί τον ίδιο μας τον οργανισμό να αποκαταστήσει τις βλάβες που άφησαν πίσω τους ο ήλιος, τα χρόνια και η ταλαιπωρία της επιδερμίδας μας.

Λεμφική Αποσυμφόρηση Super Active

Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια πως στα New DAY το αδυνάτισμα είναι επιστήμη.
Το εξειδικευμένο επιστημονικό μας προσωπικό πρεσβεύει πως για να απαλλαγείτε από τα κιλά που σας βαραίνουν, δεν χρειάζεται κόπος αλλά ο σωστός τρόπος.
Γι’ αυτό ακριβώς σχεδιάσαμε το πρωτόκολλο Super Active, ένα σύνθετο σύστημα λεμφικής αποσυμφόρησης που εξατομικεύει τη θεραπεία και προσφέρει προγράμματα σύσφιξης με παθητική εκγύμναση των μυών, αδυνατίσματος και λεμφικής αποσυμφόρησης, στο ίδιο πρωτόκολλο, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το πρωτοποριακό αυτό σύστημα ολικού αδυνατίσματος και θα εκπλαγείτε από το τι μπορεί να κάνει η επιστήμη για εσάς.