Ο Νοέμβριος στα New DAY

 

 

Ο χειμώνας βρίσκεται πλέον στη ζωή μας και η λαμπερή περίοδος των Χριστουγέννων δεν φαντάζει πια και τόσο μακριά, με τις πρώτες βιτρίνες ήδη να έχουν στολιστεί και τα φωτάκια που αναβοσβήνουν να μας φτιάχνουν τη διάθεση. Εμείς στα New DAY είμαστε πάντα δίπλα σας και γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες σας κάθε εποχή του χρόνου, καθώς και τις αυξημένες κάθε μήνα υποχρεώσεις όλων στην καθημερινή ζωή.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο αποφασίσαμε να σας εξασφαλίσουμε 3 μοναδικά πακέτα προσφοράς ειδικά και αποκλειστικά για το Νοέμβριο, ώστε να μπορέσετε και να βελτιώσετε αυτά που σας ενοχλούν στην εμφάνισή σας και να μην το πληρώσετε ακριβά. Το Νοέμβριο λοιπόν εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς, τους πιστούς μας διαδικτυακούς φίλους, άκρως αποτελεσματικά θεραπευτικά πρωτόκολλα για τέλεια νεανική όψη, για αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης και για οριστική αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα σε απίστευτες τιμές πακέτου ή μαζί με μοναδικά δώρα που συμφέρουν. Συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας μας στο Facebook, θα ενημερώνεστε κάθε 10 ημέρες και για ένα νέο πακέτο προσφοράς, το οποίο και μπορείτε να εξασφαλίσετε απλώς στέλνοντάς μας ένα μήνυμα απευθείας στο inbox.

 

Οι Θεραπείες του Νοεμβρίου

 Νεανικό και Λαμπερό Πρόσωπο με AHAs και ΔΩΡΟ την Ενυδάτωση!

Ένα καθαρό, λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό δέρμα, χωρίς δυσχρωμίες και ατέλειες, χωρίς λεπτές γραμμές και έντονες ρυτίδες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που μπορεί να επιτύχει η εξειδικευμένη θεραπεία επιστημονικού καθαρισμού AHA’s, που βασίζεται στη φυσική και δραστική δύναμη των οξέων φρούτων.
Πρόκειται για μία επιστημονική βαθιά απολέπιση, χωρίς μηχανική δράση, γεγονός που την κάνει πολύ πιο ασφαλή και ήπια ως προς την αποθεραπεία της, που βελτιώνει ορατά την υφή, τη δομή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ αποκαλύπτει το λαμπερό και υγιές δέρμα που κρύβεται κάτω από το θαμπό και άτονο πρόσωπό μας. Το πακέτο 3 συνεδριών με απόσταση 21 ημερών μεταξύ τους εξασφαλίζει πλήρως ολοκληρωμένο και τέλειο αποτέλεσμα, ενώ κλείνοντας το ραντεβού σας τώρα μέσω της σελίδας μας στο Facebook θα πάρετε ΔΩΡΟ τη Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης για ακόμη περισσότερη λάμψη και φρεσκάδα στην εικόνα του προσώπου σας.

 

 

 Απαλλαγή από Τοπικό Πάχος & Χαλάρωση με RF Tech και ΔΩΡΟ 2 Συνεδρίες!

Η μάχη με το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση χρειάζεται επιστημονικές και δραστικές λύσεις με άμεσα ορατά και με διάρκεια στο χρόνο αποτελέσματα. Η προηγμένη τεχνολογικά θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων RF Tech επιτυγχάνει ελεγχόμενη μη επεμβατική λιπόλυση και λιποδιάλυση κάτω από το δέρμα, απευθείας μέσα στα σημεία συσσώρευσης του τοπικού πάχους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει σύσφιξη στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση της χαλάρωσης και την ορατή βελτίωση της κυτταρίτιδας.
Το ολοκληρωμένο πακέτο συνεδριών στα New DAY εξασφαλίζει εγγυημένα αποτελέσματα και, αν κλείσετε το ραντεβού σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook τώρα, θα κερδίσετε τις 2 πρώτες συνεδρίες σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για να αρχίσετε να βλέπετε άμεσα τα θαυμαστά αποτελέσματα και να χαρείτε τις γιορτές με το σώμα που ονειρεύεστε.

 

Οριστική Αποτρίχωση ELOS με Early Bird προσφορά -30%!

Βελούδινη επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα για πάντα με απόλυτη ασφάλεια για κάθε τύπο δέρματος: αυτή είναι η δέσμευση των New Day απέναντί σας και όπως ξέρετε εμείς κρατάμε τις υποσχέσεις μας. Για αυτό και φέραμε την τεχνολογία ELOS που σε συνδυασμό με την εφαρμογή SILK SKIN «παντρεύει» το πανίσχυρο Διοδικό Laser με τη δύναμη των Ραδιοσυχνοτήτων και κάνει την οριστική αποτρίχωση πιο γρήγορη, πιο αποτελεσματική και πιο ασφαλή από ποτέ. Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα έχει αποτέλεσμα ακόμη και σε ανοικτόχρωμες ή λευκές τρίχες, που αφορούν ένα τεράστιο μέρος του πληθυσμού. Κλείστε τώρα το δικό σας πρωτόκολλο, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook και εξασφαλίστε ολόκληρο το πακέτο με τιμή μειωμένη κατά 30% στο σύνολο των συνεδριών που θα χρειαστείτε.