Ο Νοέμβριος στα New DAY!

Ο Νοέμβριος στα New DAY!

Στα New DAY υποδεχόμαστε το Νοέμβριο με θετική ενέργεια και αδημονία για τις γιορτές που βρίσκονται πλέον πολύ κοντά.

Σιγά σιγά στολίζουμε, βάζουμε το πιο φωτεινό μας χαμόγελο και φυσικά, όπως κάθε μήνα, βρισκόμαστε δίπλα σας με τις καλύτερες θεραπείες μας και τις πιο cool προσφορές για να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς να σας κοστίσει ακριβά!

Αποκλειστικά για το Νοέμβριο λοιπόν έχουμε για εσάς:

Triple Action Technologies για μη επεμβατική λιπογλυπτική.

ΔΩΡΟ: Προσωποποιημένο πλάνο διατροφής!

Μία πρωτοποριακή συνδυαστική τεχνική που ενώνει τρεις τεχνολογίες σε μία θεραπεία για δραστική αντιμετώπιση και του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Ραδιοσυχνότητες, τεχνολογία Cavitation και Vacuum συνδυάζονται στην πιο high-tech θεραπεία μη επεμβατικής λιπογλυπτικής και σύσφιξης, χωρίς ταλαιπωρία και αποθεραπεία.
Μαζί παίρνετε εντελώς δωρεάν ένα πλάνο διατροφής που ταιριάζει στις προτιμήσεις και το lifestyle σας, ώστε να δείτε ακόμη πιο άμεσα τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

 

-Οριστική Αποτρίχωση με το σύστημα ELOS.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 50% έκπτωση!

Στην εποχή της μοντέρνας τεχνολογίας δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε με «τρίχες», αφού η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γίνεται παρελθόν εύκολα, οριστικά και με απόλυτη ασφάλεια.

Το πρωτοποριακό σύστημα ELOS με την καινοτόμο εφαρμογή SILK SKIN συνδυάζει το παντοδύναμο διοδικό laser με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων,

ώστε να αποτριχώνει οριστικά και με ασφάλεια ακόμη μεγαλύτερες περιοχές σε πιο σύντομο χρόνο. Με τέλειο αποτέλεσμα ακόμη και στις παραδοσιακά «δύσκολες» περιοχές και περιπτώσεις, το σύστημα αυτό θα κάνει την περιττή τριχοφυΐα παρελθόν από το πρόσωπο και το σώμα.
Αποκλειστικά για το Νοέμβριο και για το πακέτο πρόσωπο-χέρια-μασχάλες εξασφαλίστε απίστευτη έκπτωση 50% και ξενοιάστε χωρίς να σας κοστίσει.

Trans Dermal Face για μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες.
ΔΩΡΟ: Οι μισές συνεδρίες του πρωτοκόλλου σας!

Οι ευεργετικές ιδιότητες της μεσοθεραπείας, αλλά χωρίς τις βελόνες, τα τσιμπήματα, τον πόνο και τους ερεθισμούς, γίνεται;
Τώρα φυσικά και γίνεται, χάρη στη μοναδική θεραπεία Trans Dermal Face που ενώνει την τεχνολογία άμεσης και έμμεσης διαδερμίας με τα κορυφαία προϊόντα της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής, δίνοντας τα αποτελέσματα λάμψης και ανάπλασης της μεσοθεραπείας αντιγήρανσης, αλλά χωρίς τα τρυπήματα.
Μία εξαιρετική θεραπεία για την άμεση προεορταστική περίοδο και μάλιστα με δώρο τις μισές συνεδρίες του προσωπικού σας πρωτοκόλλου μόνο για το Νοέμβριο.

 

Σε όλα τα κέντρα New DAY τηρούμε με ευλάβεια τα πρωτόκολλα κατά του Covid, ώστε να σας παρέχουμε απόλυτη ασφάλεια και άνεση, και να είμαστε σίγουροι πως προστατεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εσάς αλλά και τους εργαζομένους μας!