Ο Μάιος στα New DAY

 

Η ομάδα των New DAY καλωσορίζει τον ωραιότερο μήνα της άνοιξης με νέες προτάσεις, ιδιαίτερα θεραπευτικά πρωτόκολλα και ειδικές προσφορές μόνο για εσάς, τους πιστούς μας φίλους, ώστε να μπορεί όπως πάντα να βρίσκεται δίπλα σας και να ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη.

Έτσι ειδικά για αυτό το μήνα σας προτείνουμε θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, που ταιριάζουν στην εποχή και υπόσχονται να σας προσφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα για τη σεζόν που έρχεται.Συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας μας στο Facebook, θα ενημερώνεστε κάθε 10 ημέρες και για ένα νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο, το οποίο και μπορείτε να εξασφαλίσετε σε προνομιακή τιμή ή με κάποιο εξατομικευμένο δώρο από εμάς για εσάς.

 

Οι Θεραπείες του Μαΐου

Electrostimulation

Μία ειδική θεραπεία που βασίζεται στη λογική της ηλεκτροθεραπείας, ώστε να μπορέσει να τονώσει το σώμα και να ενισχύσει την επιδερμίδα με απόλυτα φυσικό τρόπο.
Το θεραπευτικό αυτό πρωτόκολλο αντιμετωπίζει δραστικά το τοπικό πάχος, βοηθάει στο συνολικό αδυνάτισμα του σώματος και στην απώλεια πόντων, βελτιώνει την κυτταρίτιδα και προσφέρει ορατή επιδερμική τόνωση.
Στοχεύει στην ενεργοποίηση της μεταβολικής δραστηριότητας του ίδιου του οργανισμού και την ενίσχυση του μυϊκού συστήματος, μέσω της παροχής ειδικού τύπου παλμικών δονήσεων χαμηλής συχνότητας στην έκφυση και την κατάφυση των μυών.

 

Sun Protect

Ένα ολοκληρωμένο προληπτικό και θεραπευτικό πρωτόκολλο για την εκ των έσω ενίσχυση και ενυδάτωση του δέρματος, ώστε αυτό να προετοιμαστεί για την έντονη ηλιακή ακτινοβολία των θερινών μηνών.
Ένας βαθύς ιατρικός καθαρισμός και μία θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης συνδυάζονται με την εξειδικευμένη μέθοδο BotoRelax με σημαντικές αναπλαστικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, αφήνοντας το δέρμα έτοιμο για τον καλοκαιρινό ήλιο, χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για το φθινόπωρο.

 

Cavi Slim

Μία επαναστατική θεραπεία έφτασε στα New DAY που συνδυάζει για πρώτη φορά δύο εξαιρετικά αποτελεσματικές τεχνολογίες σε μία συνεδρία.
Τα ηχητικά κύματα 3ης γενιάς Ultra-Cavitation συναντούν τις πολυπολικές ραδιοσυχνότητες Multi RF και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εντυπωσιακά. Ορατή αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με καταστροφή των λιποκυττάρων εν τω βάθει, εμφανής σύσφιξη και βελτίωση της κυτταρίτιδας είναι τα αποτελέσματα που εγγυάται η νέα πρωτοποριακή αυτή συνδυαστική θεραπεία.