Ο Ιούνιος στα New DAY!

Επιτέλους το καλοκαίρι έφτασε και η επιστημονική ομάδα των New DAY υποδέχεται την πιο όμορφη και αισιόδοξη εποχή του χρόνου με νέες θεραπείες και ειδικές προσφορές μόνο για εσάς, τους πιστούς μας φίλους.
Με το καλοκαίρι να εγκαθίσταται πλέον και επίσημα στη ζωή μας και τις παραλίες να μας καλούν, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να διορθώσουμε τις ατέλειες στο σώμα μας, να χάσουμε εκείνα τα περιττά κιλά που μας βασανίζουν και να τονώσουμε και να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα μας, ώστε να αντέξει στον καυτό καλοκαιρινό ήλιο.
Έτσι ειδικά για αυτό το μήνα σας προτείνουμε θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, που ταιριάζουν στην εποχή και υπόσχονται να σας προσφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα ακριβώς τη στιγμή που τα χρειάζεστε, δηλαδή πριν τις διακοπές.

Συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας μας στο Facebook, θα ενημερώνεστε κάθε 10 ημέρες και για ένα νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο, το οποίο και μπορείτε να εξασφαλίσετε σε προνομιακή τιμή ή με κάποιο εξατομικευμένο δώρο από εμάς για εσάς.

Οι Θεραπείες του Ιουνίου  

Διάγνωση Σώματος

Με τις διακοπές πλέον να βρίσκονται μία ανάσα μακριά και το καλοκαίρι να έχει μπει για καλά στη ζωή μας, η απώλεια εκείνων των περιττών κιλών που μας βασάνιζαν όλο το χειμώνα και η κατάκτηση του ιδανικού μας βάρους είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.
Όμως οι εξαντλητικές δίαιτες και οι υπερβολικές στερήσεις, εκτός του ότι μας κουράζουν απίστευτα, δεν είναι και ο σωστός τρόπος να χάσουμε μόνιμα τα παραπανήσια κιλά.
Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται μόνο στο σωστό και επιστημονικό προγραμματισμό.
Τα κέντρα ιατρικής αισθητικής New DAY είναι τα μοναδικά που διαθέτουν επιστημονικό πρόγραμμα ολοκληρωμένης διάγνωσης σώματος με τη βοήθεια διαγνωστικού τεστ μέτρησης βασικού μεταβολισμού 2ης γενιάς, ειδικών τεστ λιπομέτρησης, βαθμού κυτταρίτιδας και σωματομέτρησης, αλλά και εξειδικευμένων ιατρικών τεστ, που βοηθούν στη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δεδομένων για το σχεδιασμό ενός απολύτως εξατομικευμένου διατροφικού προγράμματος.

Έτσι δημιουργείται ένα αυστηρά προσωποποιημένο πρωτόκολλο διατροφής, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσωπικές σας ανάγκες και ταυτόχρονα ταιριάζει με το lifestyle σας, ώστε να μπορείτε να το ακολουθήσετε πιστά και χωρίς ταλαιπωρία. Στα New DAY η απώλεια βάρους είναι πραγματικά απολαυστική.

 

 

UShape Plus

Ακριβώς στο ίδιο κλίμα, της άμεσης διόρθωσης των ατελειών του σώματος την τελευταία στιγμή πριν την έξοδο στις παραλίες και ελάχιστο χρόνο πριν τις διακοπές, σας προσφέρουμε και τη νέα αποκλειστική τεχνολογία U-Shape Plus.
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή θεραπεία που αντιμετωπίζει άμεσα, στοχευμένα και με μετρήσιμα αποτελέσματα την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος σε γλουτούς, μηρούς, κοιλιά και μπράτσα.
Η μοναδική αυτή θεραπεία λειτουργεί με την προηγμένη τεχνολογία Ultrasound Penetration που χρησιμοποιεί παλμικά κύματα ενέργειας για να διαπεράσει ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια την επιδερμίδα και να φτάσει στα βαθύτερα στρώματα, όπου βρίσκεται η ρίζα του προβλήματος.
Έτσι επιτυγχάνει άμεση διάρρηξη και καταστροφή των λιποκυττάρων, τα οποία αποβάλλονται φυσικά από το σώμα, και ταυτόχρονα βαθιά διείσδυση των δραστικών λιπολυτικών και συσφικτικών ουσιών που συμπληρώνουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Chocolate Touch

Και επειδή δεν πρέπει να παραμελούμε τη φροντίδα και του προσώπου μας το καλοκαίρι, ειδικά αυτούς τους μήνες που οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές και ο ήλιος καυτός, σας προτείνουμε μία εξαιρετικά ευεργετική και άκρως απολαυστική θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και εντατικής αντιγήρανσης. Η Chocolate Touch, αγαπημένη των ορκισμένων λάτρεων της σοκολάτας, έχει έντονη συσφικτική και θρεπτική δράση, ενώ επιτυγχάνει εντυπωσιακή ενυδάτωση, καθώς χρησιμοποιεί έναν ειδικό ορό με σύμπλεγμα λιποσωμάτων, μία πλούσια σε κολλαγόνο κρέμα και μία αναπλαστική μάσκα Βιταμίνης C.
Οι ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας στο δέρμα είναι γνωστές από τα αρχαία χρόνια και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και θα προστατεύσει την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας από την αφυδάτωση και την ταλαιπωρία του καλοκαιριού.