Ο Ιούλιος στα New DAY.

 

Ο πιο καλοκαιρινός μήνας του χρόνου, ο Ιούλιος, μόλις έφτασε και μαζί με αυτόν αρχίζουμε δειλά-δειλά να μετράμε αντίστροφα για τις πολυπόθητες διακοπές μας. Η επιστημονική ομάδα των New DAY γνωρίζει καλά πως ακόμη και τώρα, την τελευταία στιγμή, έχετε ανάγκη από δραστική αντιμετώπιση όσων σας ενοχλούν στο σώμα σας, καθώς και από θεραπείες για την ανανέωση του προσώπου σας, ώστε να σαλπάρετε πιο φρέσκια και λαμπερή από ποτέ για τα ελληνικά νησιά.

Όπως όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα είμαστε δίπλα σας με αποτελεσματικές και άμεσες λύσεις για το τοπικό πάχος, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, αλλά και με tailor made θεραπείες για την ανανέωση της επιδερμίδας σας και την τόνωση της ψυχολογίας σας.
Ειδικά γι’ αυτόν το μήνα λοιπόν, κηρύσσοντας και επίσημα σχεδόν την έναρξη των διακοπών, έχουμε αποκλειστικά για εσάς τους πιστούς μας φίλους εξειδικευμένες θεραπείες, ειδικά πακέτα προσφοράς αλλά και μοναδικά δώρα, ώστε να βγείτε με το κεφάλι ψηλά στην παραλία και να νιώθετε και να φαίνεστε καλύτερη από ποτέ.
Συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας μας στο Facebook, θα ενημερώνεστε κάθε 10 ημέρες και για ένα νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο, το οποίο και μπορείτε να εξασφαλίσετε σε απίστευτα προνομιακή τιμή, απλώς στέλνοντάς μας μήνυμα στο inbox.

 

Οι Θεραπείες του Ιουλίου.

-Νέα Μεσοθεραπεία κατά της Κυτταρίτιδας

Ένας πρωτοποριακός συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας και premium προϊόντων ιατρικής αισθητικής συναντάται στην εντατική θεραπεία Trans Dermal Body, που υπόσχεται εμφανή βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος σε μόλις 1 συνεδρία.
Η δραστική αντιμετώπιση της «όψης φλοιού πορτοκαλιού» επιτυγχάνεται μέσω της εφαρμογής τεχνολογίας άμεσης διαδερμίας με τη μέθοδο micro-needling και τη χρήση του ειδικού New DAY Dermaroller, που μπορεί να προσφέρει την αποτελεσματικότητα της ενέσιμης μεσοθεραπείας χωρίς τις βελόνες και τις δυσάρεστες συνέπειες που τις συνοδεύουν.
Ταυτόχρονα η επιλογή κορυφαίων προϊόντων λιπόλυσης της ιατρικής αισθητικής εξασφαλίζουν έντονη λιπολυτική δράση, μείωση πόντων, αποτοξίνωση, σύσφιξη και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας, χωρίς ταλαιπωρία, τρυπήματα και μελανιές.

 

Triple Action Technology

Τριπλή δράση για τριπλό αποτέλεσμα είναι αυτό που υπόσχεται και πραγματοποιεί η αποκλειστική τεχνολογία Triple Action.
Συνδυάζοντας σε μία συσκευή και σε μία εφαρμογή τις τρεις πιο προηγμένες τεχνολογίες body contouring, η θεραπεία αυτή μπορεί να δώσει αποτελέσματα σε τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση, έστω και στο παρά πέντε.
Η τεχνική συνδυάζει την τεχνολογία Cavitation, που με τη δύναμη των ηχητικών κυμάτων καταστρέφει τα λιποκύτταρα, ακόμη και σε μεγάλο βάθος, την τεχνολογία RF, που με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων ενισχύει το αποτέλεσμα της λιποδιάλυσης και ταυτόχρονα προκαλεί εμφανή σύσφιξη της υπό θεραπεία περιοχής, και την τεχνολογία Vacuum, που με τη δημιουργία κενού αέρος ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και βοηθά στην ταχύτερη αποβολή του λίπους από το σώμα.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ικανό να σας ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό.

 

Tailor Made Θεραπείες Προσώπου

Τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου και πλέον οι διακοπές είναι θέμα λίγων ημερών. Αν η κούραση του έτους που πέρασε σας έχει καταβάλλει και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό σας, τίποτα δεν θα σας στείλει πιο ανανεωμένη στις διακοπές σας από τις tailor made θεραπείες των New DAY.
Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας γνωρίζει καλά τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας και είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική για εσάς. Botorelax για σύσφιξη και ανάπλαση, Caviar Lift για βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητας ή Golden Therapy για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.
Η επιλογή είναι δική σας και η αποτελεσματικότητα εγγυημένη.