Ο Ιανουάριος στα New DAY. Οριστικό Τέλος στο Τοπικό Πάχος!

Οριστικό Τέλος στο Τοπικό Πάχος με την πρωτοποριακή συνδυαστική δράση του συστήματος Triple Action και ΔΩΡΟ δύο συνεδρίες σύσφιξης.

Είναι γνωστό πως το τοπικό πάχος ταλαιπωρεί ακόμη και τους λεπτούς ανθρώπους και αντιστέκεται σθεναρά ακόμη και στις πιο σκληρές δίαιτες και προγράμματα άσκησης. Στα New Day γνωρίζουμε καλά πως να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το τοπικά συσσωρευμένο λίπος και να διαλύσουμε τα λιποκύτταρα για πάντα, ώστε να σας προσφέρουμε μετρήσιμη απώλεια πόντων. Η πρωτοποριακή συνδυαστική θεραπεία Triple Action ενώνει τρείς διάσημες τεχνολογίες αντιμετώπισης τοπικού πάχους σε ένα σύστημα, ώστε να μπορεί να χαρίσει εγγυημένα αποτελέσματα ακόμη και από τις πρώτες συνεδρίες. Το σύστημα συνδυάζει την τεχνολογία Cavitation που δρα και δημιουργεί το φαινόμενο της σπηλαίωσης, καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα ακόμη και στα βαθύτερα στρώματα χάρη στα ισχυρά ηχητικά κύματα, την τεχνολογία Ραδιοσυχνοτήτων RF, που αυξάνουν τη θερμοκρασία στο χόριο ρευστοποιώντας το λίπος σε βάθος, και την τεχνολογία Vacuum, που δημιουργεί κενό αέρος και αυξάνει μηχανικά την αιματική κυκλοφορία προάγοντας την ταχύτερη απομάκρυνση των κατεστραμμένων λιποκυττάρων από το σώμα μέσω της λεμφικής οδού.
Για όλο τον Ιανουάριο, κλείνοντας το προσωπικό σας ραντεβού με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, παίρνετε ΔΩΡΟ δύο συνεδρίες σύσφιξης για ένα τέλειο συνολικό αποτέλεσμα και ένα σώμα χωρίς ψεγάδια.