Ο Φεβρουάριος στα New DAY

Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι ένας μήνας γενικά λίγο άχαρος, καθώς ο χειμώνας ακόμη βρίσκεται στο ζενίθ του και η πολυπόθητη άνοιξη δείχνει να βρίσκεται ακόμη μακριά, όμως τώρα είναι η ώρα να αρχίσουμε τις προετοιμασίες για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν με την ανανεωμένη διάθεση και εικόνα που μας αξίζει. Έτσι τώρα που το κρύο ακόμη είναι τσουχτερό και τα ρούχα μας χοντρά και καλυπτικά είναι η ιδανική ευκαιρία να φροντίσουμε το σώμα μας, ώστε μέχρι το καλοκαίρι να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά και το πρόσωπό μας, αφού η έλλειψη ηλιοφάνειας και οι χαμηλές θερμοκρασίες βοηθούν στην ασφάλεια και τη διαφύλαξη του αποτελέσματος.

Εμείς στα
New DAY βρισκόμαστε δίπλα σας τόσα χρόνια, ώστε πια γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες που έχετε κάθε ξεχωριστή εποχή του έτους και τους τρόπους να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες και να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.
Έτσι, ειδικά για το μήνα Φεβρουάριο που κρατάει την καρδιά του χειμώνα φροντίσαμε να δημιουργήσουμε τα καλύτερα πακέτα προσφοράς για τις πιο δημοφιλείς και αποδοτικές θεραπείες της εποχής αυτής.
Οριστική αποτρίχωση με απόλυτη ασφάλεια για κάθε τύπο επιδερμίδας, ώστε να υποδεχθείτε το καλοκαίρι με βελούδινη επιδερμίδα για πάντα, ανόρθωση προσώπου χωρίς χειρουργείο για ορατή αντιγήρανση και ανανέωση της εικόνας σας και η πιο δραστική λύση κατά της κυτταρίτιδας με μετρήσιμα αποτελέσματα είναι οι θεραπείες που μπορείτε να εξασφαλίσετε σε απίστευτα προνομιακά πακέτα αυτό το μήνα.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν όλο το Φεβρουάριο στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς κάθε 10 ημέρες θα ενημερώνεστε και για ένα νέο ειδικό πακέτο ή μία μοναδική προσφορά, αποκλειστικά για εσάς τους διαδικτυακούς μας φίλους, τα οποία και μπορείτε να εξασφαλίσετε απλώς στέλνοντάς μας ένα μήνυμα απευθείας στο inbox.

Οι Προσφορές του Φεβρουαρίου

Ανόρθωση Προσώπου, Σύσφιξη Δέρματος και Αντιμετώπιση Ρυτίδων με την Πρωτοποριακή Θεραπεία BioElectrotherapy και ΔΩΡΟ τις δύο πρώτες συνεδρίες!

Πλέον η εξέλιξη της τεχνολογίας και τα υπερσύγχρονα μέσα της μοντέρνας ιατρικής αισθητικής επιτρέπουν πράγματα που κάποτε φάνταζαν απίστευτα, όπως την ορατή ανόρθωση προσώπου και την εμφανή βελτίωση των ρυτίδων χωρίς νυστέρι, ταλαιπωρία, πόνο και ανάγκη αποθεραπείας. Και όμως σήμερα μπορούμε να νιώθουμε και να δείχνουμε νεότερες, φρέσκιες και ανανεωμένες, χωρίς να χρειαστεί να μπούμε στη διαδικασία ενός χειρουργείου.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία BioElectrotherapy βρίσκεται στα New DAY και χαρίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς καμία ταλαιπωρία, αφού είναι ευχάριστη, ανώδυνη και απίστευτα αποτελεσματική. Συνδυάζοντας ποικίλους τύπους ηλεκτρικού σήματος χαμηλής ισχύος με συστηματικές μικροπαλμικές δονήσεις και εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία της βιοενεργής ηλεκτροθεραπείας, η επαναστατική αυτή θεραπεία επιτυγχάνει την ορατή βελτίωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, τη μετρήσιμη σύσφιξη του περιγράμματος του προσώπου και τη σαφή ανόρθωση του χαλαρωμένου δέρματος εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.
Αποκλειστικά για το Φεβρουάριο, κλείνοντας το προσωπικό σας ραντεβού με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, κερδίζετε τις δύο πρώτες συνεδρίες σας εντελώς δωρεάν!