Απρίλιος : Μήνας Σώματος New DAY

Εδώ και πολλές δεκαετίες η επιστημονική και ιατρική ομάδα των New DAY βρίσκεται πάντα δίπλα σου με τις πιο νέες και πρωτοποριακές θεραπείες, με αποκλειστικά θεραπευτικά πρωτόκολλα και με εξειδικευμένα διατροφικά προγράμματα, ώστε να μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε εμάς για όποιο θέμα σε απασχολεί σχετικά με το πρόσωπο ή το σώμα σου.
Τιμώντας αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, φέτος υποδεχόμαστε την άνοιξη με μία σειρά μοναδικών προσφορών και προνομίων αποκλειστικά για τους φίλους μας στο Facebook.
Θεσπίσαμε λοιπόν τον Απρίλιο ως τον επίσημο «Μήνα Σώματος New DAY» και δημιουργήσαμε μία σειρά προνομιακών πακέτων, ώστε να βγεις φέτος στην παραλία γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το τέλειο σώμα σου, χωρίς να σου κοστίσει ακριβά. Έτσι, κάθε εβδομάδα του Απριλίου θα βρίσκεις και μία διαφορετική πρόταση από εμάς για την απώλεια βάρους, την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την καταπολέμηση της χαλάρωσης και την εξάλειψη του τοπικού πάχους, που θα προσφέρεται σε απίστευτη τιμή, εφόσον κλείσεις το ραντεβού σου μέσω inbox, και θα ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα ο «Μήνας Σώματος New DAY» περιλαμβάνει:

-Ένα ειδικό προνομιακό πακέτο αφιερωμένο αποκλειστικά στην απώλεια βάρους. Οι «ατασθαλίες» του χειμώνα που πέρασε άφησαν και φέτος περιττά κιλά πάνω μας, τα οποία αρνούνται να αποχωρήσουν και η ζυγαριά είναι εκεί για να μας το θυμίζει. Απαντώντας στην επιτακτική αυτή ανάγκη, είμαστε δίπλα σου πάντα με επιστημονικό τρόπο.

Τα προσωποποιημένα διατροφικά μας προγράμματα, που βασίζονται στα αποτελέσματα του εξειδικευμένου διαγνωστικού τεστ βασικού μεταβολισμού 2ης γενεάς, δεν είναι μόνο απίστευτα αποτελεσματικά αλλά και ιδιαίτερα απολαυστικά. Δημιουργούνται με βάση τις δικές σου προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις, προσαρμόζονται στο lifestyle σου και δίνουν τα αποτελέσματα που χρειάζεσαι στο χρόνο που απαιτείς.
Ποτέ πριν η δίαιτα δεν ήταν πιο ευχάριστη!

-Τρία διαφορετικά προνομιακά πακέτα για οριστική και μετρήσιμη αντιμετώπιση τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και χαλάρωσης, ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, ανάλογα με τις προσωπικές σου ανάγκες.
Το πρωτοποριακό σύστημα Cavitation που δρα με την τεχνολογία Sound Waves και εισχωρεί βαθιά μέσα στους ιστούς με απόλυτα φυσικό τρόπο, επιτυγχάνει εντοπισμένη λιπόλυση, εμφανή σύσφιξη και δραστική αντιμετώπιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού σε συνεδρίες που διαρκούν μόλις 40 λεπτά.
Η No1 θεραπεία παγκοσμίως κατά της κυτταρίτιδας, η διάσημη Endermology, με τη δύναμη της αναρρόφησης και του μηχανικού μασάζ, εγγυάται εξάλειψη της αντιαισθητικής «όψης φλοιού πορτοκαλιού» και τέλεια επιδερμίδα μέχρι το καλοκαίρι.
Τέλος, το καινοτόμο συνδυαστικό πρωτόκολλο Cryo RF φέρνει για πρώτη φορά μαζί την Κρυολιπόλυση, την Ενδερμολογία και τις Ραδιοσυχνότητες σε μία συνεδρία, ώστε να προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα κατά του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

 

Συντονίσου λοιπόν και εσύ στη σελίδα New DAY στο Facebook και εξασφάλισε τις καλύτερες θεραπείες της αγοράς σε τιμές που κανείς δεν θα μπορεί να πιστέψει.