Καλωσόρισες Φθινόπωρο!

Μία νέα σεζόν ξεκινά και όλοι εμείς στα New DAY την υποδεχόμαστε με χαμόγελο, θετική διάθεση και φυσικά κορυφαίες θεραπείες, απίθανες προσφορές και μοναδικά δώρα!

Με στόχο μας πάντα να βρισκόμαστε δίπλα σας και να γινόμαστε ο καλύτερος σύμμαχός σας για να επιτύχετε τους στόχους σας, έτσι και αυτό το μήνα επιλέξαμε τις καλύτερες και πιο επίκαιρες θεραπείες μας και τις συνδυάσαμε με τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές, ώστε να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε χωρίς να σας κοστίσει ακριβά.

Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο στα New DAY βγαίνετε κερδισμένοι με:

 

1.High-tech θεραπείες ανάπλασης και αντιγήρανσης προσώπου.
ΔΩΡΟ: Πλήρης θεραπεία ενυδάτωσης και λάμψης!

Η εξελιγμένη τεχνολογία και τα αυθεντικά μηχανήματα βρίσκονται πάντα στον πυρήνα του DNA μας εδώ στα New DAY.
Ειδικά για τον Οκτώβριο επιλέγετε ανάμεσα στην Flash Lifting, με συνδυασμό ραδιοσυχνοτήτων και τεχνολογίας υπέρυθρων ακτινών Infrared για εντυπωσιακό αποτέλεσμα σύσφιξης και ανόρθωσης, ή στην Platinum Face, με συνδυασμό προηγμένων ιατρικών τεχνολογιών και δραστικών ουσιών και παραγόντων για βαθιά ανάπλαση και βελτίωση της υφής και του τόνου της επιδερμίδας, και παίρνετε δώρο ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο ενυδάτωσης και λάμψης!

 

2.Extreme Lipo Therapyγια το σώμα.

ΔΩΡΟ: Οι μισές συνεδρίες του πλάνου θεραπείας εντελώς δωρεάν!

Η Extreme Lipo Therapy είναι μία υπερεντατική θεραπεία λιπόλυσης και σύσφιξης 3πλής δράσης που θα βρείτε αποκλειστικά στα κέντρα New DAY.
Χρησιμοποιεί το συνδυασμό των Ραδιοσυχνοτήτων 5ης γενιάς με την κορυφαία τεχνολογία Cavitation, ώστε να μπορεί να προσφέρει εντατικά αποτελέσματα ενάντια στο τοπικό πάχος, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα.
Απολαύστε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα βελτίωσης της σιλουέτας και του σώματός σας και κερδίστε τις μισές συνεδρίες σας εντελώς δωρεάν!


3.
ReNew Hair για την τριχόπτωση.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 40% έκπτωση!

Η απώλεια των μαλλιών μας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί εξίσου γυναίκες και άνδρες, ιδίως το φθινόπωρο που η εποχική τριχόπτωση βρίσκεται στο ζενίθ της.
Η συνδυαστική δραστική θεραπεία ReNew Hair ενισχύει σημαντικά το τριχωτό της κεφαλής και βάζει φρένο στην τριχόπτωση, εφόσον πάντα δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, με το συνδυασμό δύο κορυφαίων ιατρικών τεχνολογιών, του Hair Roller και του Skin Cool, και με τη συνδρομή ενεργών ουσιών και παραγόντων για την ισχυροποίηση του βολβού της τρίχας.


Μόνο για τον Οκτώβριο ελάτε να σχεδιάσουμε το πλάνο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και κερδίστε 40% έκπτωση σε ολόκληρη τη θεραπείας σας!

 

Σε όλα τα κέντρα New DAY τηρούμε με ευλάβεια τα πρωτόκολλα κατά του covid, ώστε να σας παρέχουμε απόλυτη ασφάλεια και άνεση, και να είμαστε σίγουροι πως προστατεύουμε με τον καλύτερο τρόπο και εσάς αλλά και τους εργαζομένους μας!