Γνωρίζοντας από πολύ νωρίς, ότι μόνο η τεχνολογική υπεροχή σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ιατρικό κι επιστημονικό προσωπικό, μπορούν να κάνουν τη θεαματική διαφορά στο αποτέλεσμα, τα NewDAY εφαρμόζουν  την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ιατρικής αισθητικής, επενδύοντας σε μηχανήματα, προϊόντα και τις πιο πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις, φέρνοντας την επόμενη μέρα στις υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας στους τομείς της Λιπογλυπτικής, Αντιγήρανσης και Αποτρίχωσης.

Η μέχρι τώρα πορεία των NewDAYαποτελείται από καινοτομίες – σταθμούς που άλλαξαν συνολικά την ιστορία του χώρου, στην Ελλάδα. Χωρίς ποτέ να σταματούν να εξελίσσονται, προσφέρουν στους πελάτες τους πάντα κάτι νέο και ακόμα πιο αποτελεσματικό επενδύοντας τεράστια κεφάλαια στις νέες τεχνολογίες.

Ανάμεσα στις καινοτομίες ξεχωρίζει το εξειδικευμένο διαγνωστικό τεστ μέτρησης κι ανάλυσης του βασικού μεταβολισμού που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για τη χάραξη μιας προσωπικής στρατηγικής απώλειας κιλών καθώς και η εξειδικευμένη ανάλυση των σταδίων κυτταρίτιδας.

Η εξελιγμένη διάγνωση σε συνδιασμό με την επένδυση σε τεχνολογίες όπως οι ραδιοσυχνότητες RF, το cavitation κ.α για το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα με θεαματικά αποτελέσματα ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις και μηχανημάτων antiageing και laser για τις θεραπείες αντιγήρανσης όπως το αναίμακτο lifting αποτελούν την βάση για την εξατομικευμένη διαχείρηση κάθε αισθητικού προβλήματος. Με 50 μηχανήματα ELOS που αντιπροσωπεύουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία παγκοσμίως, την επαναστατική τεχνολογία IPL με ενισχυμένο παλμικό φως που συνδυάζει δύο πηγές ενέργειας, την οπτική και την ηλεκτρική με ραδιοσυχνότητες, η ανεπιθύμητη τριχοφυία ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Θέτοντας την τεχνολογία στην υπηρεσία της ομορφιάς σας, τα NewDAY, πραγματοποιούν τις υποσχέσεις που δίνουν, με σιγουριά, ταχύτητα και ασφάλεια.