Είναι από εκείνους τους χώρους που σε εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά. Η λειτουργικότητα του χώρου, η ζεστασιά, η φιλικότητα και η αισιοδοξία του προσωπικού σε κατακτούν από την πρώτη στιγμή που έρχεσαι σε επαφή μαζί τους. Νιώθεις ένα αίσθημα εμπιστοσύνης όταν σε περιβάλουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν και γνωρίζουν πώς θα αντιμετωπίσουν τις ανάγκες μια νέας και σύγχρονης γυναίκας.

Μια πανέμορφη όαση γεμάτη χρώμα, αισιοδοξία και φιλικότητα όπου ξεχνάς την γκρίζα και μονότονη καθημερινότητα, ξεφεύγεις για λίγο από τα προβλήματα, καταλαβαίνεις ότι αξίζει και οφείλεις να προσφέρεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου.
Ο ιδανικός συνδυασμός του φιλικού περιβάλλοντος και της σύγχρονης τεχνολογίας σε κάνουν να νιώθεις οικειότητα αλλά και σιγουριά για την επιλογή σου να εμπιστευτείς τα NewDAY.

Οι άνθρωποι των NewDAY ευγενικοί και πρόθυμοι είναι οι καλύτεροι ξεναγοί στη μικρή σου απόδραση στον κόσμο της ομορφιάς. Αισθητικοί, διαιτολόγοι, δερματολόγοι, ψυχολόγοι, όλοι επιστήμονες με πολυετή εμπειρία και έχοντας πιστό συνεργάτη την υψηλή τεχνολογία, που παρέχει πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας, εγγυώνται όχι μόνο την αποτελεσματικότητα αλλά και την οριστική λύση σε προβλήματα, βάρους, αισθητικής προσώπου και σώματος και ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Έτσι, μετά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη στα NewDAY, συνειδητοποιείς γιατί οι έννοιες φροντίδα, αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, έχουν ταυτιστεί με το όνομα NewDAY.