Ενδερμολογία με Δώρο 2 Συνεδρίες

Στα New DAY στεκόμαστε δίπλα σας με απίστευτες προσφορές στις καλύτερες θεραπείες σώματος και αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι, γιατί οι σχέσεις εμπιστοσύνης στηρίζονται στις πράξεις.

 Τα New DAY δεν είναι και δεν υπήρξαν ποτέ ένα ακόμη κέντρο αισθητικής και ομορφιάς, αλλά στάθηκαν από την αρχή της ίδρυσής τους πρωτοπόρα επιστημονικά κέντρα αφιερωμένα στις προσωποποιημένες ανάγκες κάθε τους επισκέπτη.

Με όπλο μας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και την πιο άρτια επιστημονική γνώση καθιερωθήκαμε ως το κορυφαίο κέντρο ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα στη συνείδηση του κοινού και των πιστών μας φίλων.

Έτσι και φέτος, στις περίεργες αυτές συγκυρίες που βιώσαμε, θέλουμε για ακόμη μία φορά να σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, εξασφαλίζοντάς σας απόλυτη ασφάλεια αλλά και τις πιο συμφέρουσες προσφορές της αγοράς στις καλύτερες θεραπείες σώματος, ώστε να διορθώσετε τις ατέλειες χωρίς να σας κοστίσει ακριβά.

Στα New DAY δεν μένουμε στα λόγια, κάνουμε πράξεις!

 Η Ενδερμολογία αποτελεί παγκοσμίως τη Νο.1 θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και στα New DAY τα αυθεντικά μας μηχανήματα προσφέρουν αποτελέσματα που φαίνονται και έχουν διάρκεια στο χρόνο, ακόμη και στις πιο επιμονές περιπτώσεις «όψης φλοιού πορτοκαλιού».
Η αυθεντική τεχνολογία του συστήματος επιτυγχάνει μετατόπιση του λιπώδους ιστού μέσω μηχανικού μασάζ, βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία, αυξάνοντας τη θρέψη των κυττάρων και συμβάλλοντας έτσι στη σημαντική βελτίωση της ποιότητας και της υφής του δέρματος.
Χάρη στην μηχανοποιημένη κίνηση, την ταυτόχρονη αναρρόφηση και την απολύτως ελεγχόμενη και στοχευμένη δράση της θεραπείας, το σύστημα κατορθώνει να δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, ενώ η βελτίωση συνεχίζεται ακόμη για καιρό μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Παράλληλα βλέπουμε σημαντική διαφορά και στο περίγραμμα του σώματος και στην ελαστικότητα του δέρματος, καθώς κινητοποιούνται οι ινοβλάστες για ενδογενή παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Εξασφαλίστε τώρα τη μοναδική προσφορά, αποκλειστικά για τους φίλους μας στο Facebook, και κερδίστε εντελώς δωρεάν τις δύο πρώτες συνεδρίες.