Δραστική Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης

Δραστική Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης με την πρωτοποριακή μέθοδο Renew Hair με έκπτωση 25% και ΔΩΡΟ την επιστημονική δερμοανάλυση του τριχωτού της κεφαλής για το σχεδιασμό του εξατομικευμένου πλάνου θεραπείας.  

Τα μαλλιά μας είναι το βασικό στοιχείο της γοητείας μας και όταν αρχίζουμε να βλέπουμε έντονα τα σημάδια της τριχόπτωσης είναι βασικό να δράσουμε έγκαιρα και επιστημονικά, ώστε να αντιστρέψουμε την κατάσταση με αποτελεσματικό τρόπο.
Η πρωτοποριακή μέθοδος αντιμετώπισης της μη παθολογικής τριχόπτωσης Renew Hair συνδυάζει τη δράση δύο υπερσύγχρονων συσκευών τελευταίας τεχνολογίας με την αποτελεσματικότητα των εξειδικευμένων δραστικών ουσιών για θρέψη και ενίσχυση του τριχωτού της κεφαλής, για εγγυημένα αποτελέσματα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και πύκνωσης των μαλλιών.
Η συνδυαστική εφαρμογή των τεχνολογιών Skin Cool και Hair Roller μαζί με τη χρήση 45 δραστικών ουσιών για θρέψη και ενίσχυση, όπως είναι το υαλουρονικό οξύ, τα αμινοξέα, οι αυξητικοί παράγοντες και οι βιταμίνες, δίνουν μετρήσιμα και ορατά αποτελέσματα και μας χαρίζουν πίσω την πλούσια κόμη μας και τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση.

Για όλο τον Ιανουάριο, κλείνοντας το προσωπικό σας ραντεβού με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, παίρνετε έκπτωση 25% στη συνολική σας θεραπεία και ΔΩΡΟ την επιστημονική δερμοανάλυση του τριχωτού της κεφαλής, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας σας για εγγυημένα αποτελέσματα.