Τέλεια Επιδερμίδα

Υποδεχθείτε τη νέα σεζόν με επιδερμίδα απαλλαγμένη από τις δερματικές ατέλειες και βλάβες χάρη στο θαυματουργό σύστημα IPL μόνο στα NewDAY.

Στα NewDAY υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με απίθανες προσφορές και δώρα για να μπορείτε πάντα να έχετε αυτό που ζητάτε και να αντιμετωπίζετε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί χωρίς να το πληρώνετε ακριβά.
Σε αυτόν τον ιδιαίτερο χειμώνα που έρχεται υποσχόμαστε να σταθούμε ξανά δίπλα σας με τις κορυφαίες θεραπείες, τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις πιο συμφέρουσες προσφορές της αγοράς.
Άλλωστε γι’ αυτό είναι οι φίλοι…

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάσετε καμία από τις απίστευτες προσφορές και τα δώρα του Οκτωβρίου!

Ξεκινάμε λοιπόν με την απόκτηση της τέλειας επιδερμίδας και την αναστροφή όλων των σημαδιών φωτογήρανσης που ο έντονος ελληνικός ήλιος άφησαν στο πρόσωπο, το λαιμό και ντεκολτέ μας.
Το διάσημο για την εξαχνωτική και αναπλαστική του δράση σύστημα IPL Photoanaplasis τελευταίας γενιάς υπόσχεται να αντιμετωπίσει δραστικά και αποτελεσματικά λεπτές γραμμές και ρυτίδες, δυσχρωμίες, πανάδες, φακίδες, γεροντικές κηλίδες, ευρυαγγείες, ερύθυμα, αλλά και να προσφέρει σύσφιξη στη χαλαρωμένη από το χρόνο επιδερμίδα μας.
Το σύστημα IPL Photoanaplasis διαθέτει την κορυφαία τεχνολογία παλμικού φωτός και στηρίζει τη λειτουργία του στην παλμική εκπομπή μίας δέσμης φωτός που απορροφάται επιλεκτικά από την βλάβη-στόχο και την εξαχνώνει, εξαφανίζοντάς την και κινητοποιώντας τους μηχανισμούς ανάπλασης του οργανισμού για φυσική αναγέννηση του δέρματος.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας προσωποποιημένο πλάνο θεραπείας, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας, και πάρτε ΔΩΡΟ
ένα πλήρες πακέτο καθαρισμού και ενυδάτωσης για τέλεια ολοκληρωμένο αποτέλεσμα εντελώς δωρεάν!

Εξασφαλίστε το απίθανο αυτό δώρο, κλείνοντας το ραντεβού σας μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook.