Ο Φεβρουάριος στα New DAY

Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι ένας μήνας γενικά λίγο άχαρος, καθώς ο χειμώνας ακόμη βρίσκεται στο ζενίθ του και η πολυπόθητη άνοιξη δείχνει να βρίσκεται ακόμη μακριά, όμως τώρα είναι η ώρα να αρχίσουμε τις προετοιμασίες για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν με την ανανεωμένη διάθεση και εικόνα που μας αξίζει. Έτσι τώρα που το κρύο ακόμη είναι τσουχτερό και τα ρούχα μας χοντρά και καλυπτικά είναι η ιδανική ευκαιρία να φροντίσουμε το σώμα μας, ώστε μέχρι το καλοκαίρι να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά και το πρόσωπό μας, αφού η έλλειψη ηλιοφάνειας και οι χαμηλές θερμοκρασίες βοηθούν στην ασφάλεια και τη διαφύλαξη του αποτελέσματος.

Εμείς στα
New DAY βρισκόμαστε δίπλα σας τόσα χρόνια, ώστε πια γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες που έχετε κάθε ξεχωριστή εποχή του έτους και τους τρόπους να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες και να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.
Έτσι, ειδικά για το μήνα Φεβρουάριο που κρατάει την καρδιά του χειμώνα φροντίσαμε να δημιουργήσουμε τα καλύτερα πακέτα προσφοράς για τις πιο δημοφιλείς και αποδοτικές θεραπείες της εποχής αυτής.
Οριστική αποτρίχωση με απόλυτη ασφάλεια για κάθε τύπο επιδερμίδας, ώστε να υποδεχθείτε το καλοκαίρι με βελούδινη επιδερμίδα για πάντα, ανόρθωση προσώπου χωρίς χειρουργείο για ορατή αντιγήρανση και ανανέωση της εικόνας σας και η πιο δραστική λύση κατά της κυτταρίτιδας με μετρήσιμα αποτελέσματα είναι οι θεραπείες που μπορείτε να εξασφαλίσετε σε απίστευτα προνομιακά πακέτα αυτό το μήνα.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν όλο το Φεβρουάριο στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς κάθε 10 ημέρες θα ενημερώνεστε και για ένα νέο ειδικό πακέτο ή μία μοναδική προσφορά, αποκλειστικά για εσάς τους διαδικτυακούς μας φίλους, τα οποία και μπορείτε να εξασφαλίσετε απλώς στέλνοντάς μας ένα μήνυμα απευθείας στο inbox.

 

Οι Προσφορές του Φεβρουαρίου

 

Οριστική Αποτρίχωση και Μόνιμα Βελούδινη Επιδερμίδα για Πάντα με απόλυτη ασφάλεια ακόμη και για λευκές ή ξανθές τρίχες με 40% έκπτωση στο σύνολο της θεραπείας σας!

Μπορεί να νομίζουμε πως έχουμε χρόνο μέχρι το καλοκαίρι, όμως τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσουμε τη δραστική αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα, ώστε όταν ανοίξει ο καιρός εμείς να είμαστε έτοιμες! Τα New Day με τη μακρά τους πείρα στο κεφάλαιο «οριστική αποτρίχωση» εξασφάλισαν για εσάς την κορυφαία τεχνολογία ELOS που με την εφαρμογή Silk Skin προσφέρει εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε τύπο δέρματος και τριχοφυΐας, αντιμετώπιση ακόμη και των λευκών ή ξανθών τριχών, με απόλυτη 100% ασφάλεια και σε χρόνο που δεν θα μπορείτε να πιστέψετε. Το μυστικό βρίσκεται στον πρωτοποριακό συνδυασμό του διοδικού laser με τη δύναμη των διπολικών ραδιοσυχνοτήτων, δηλαδή στην ένωση δύο εξαιρετικά αποτελεσματικών τεχνολογιών, γεγονός που μεγιστοποιεί τη δραστικότητα, τη δύναμη αλλά και την ασφάλεια της διαδικασίας. Αποκλειστικά για το Φεβρουάριο, κλείνοντας το προσωπικό σας ραντεβού με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, κερδίζετε απίστευτη έκπτωση 40% στο σύνολο των συνεδριών σας!