Ο Ιανουάριος στα New DAY

Ευτυχισμένο το 2020!!! Κάθε νέα χρονιά αποτελεί πάντα την ιδανική αφορμή για φρέσκα ξεκινήματα, σημαντικές αποφάσεις και καινούριες αρχές. Και είναι λογικό, αφού με την απαρχή ενός νέου έτους, όλοι και όλες είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας, να θέσουμε νέους στόχους και να λύσουμε τα μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα που μας απασχολούσαν το έτος που πέρασε.
Στα New DAY γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες σας και είμαστε πάντα δίπλα σας για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα θέματα που σας απασχολούν και να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε τους στόχους που θέτετε για τον εαυτό σας.
Έτσι υποδεχόμαστε το 2020 με μοναδικές προσφορές και δώρα για να μπορέσετε επιτέλους να ξεφορτωθείτε για πάντα τα περιττά κιλά που σας ταλαιπωρούν, να αντιμετωπίσετε δραστικά το τοπικό πάχος, αλλά και να ανακτήσετε τα πλούσια και πυκνά μαλλιά σας που σας έκαναν πάντα υπερήφανους.
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν όλο τον Ιανουάριο στη σελίδα μας στο
Facebook, καθώς κάθε 10 ημέρες θα ενημερώνεστε και για ένα νέο ειδικό πακέτο ή μία μοναδική προσφορά, αποκλειστικά για εσάς τους διαδικτυακούς μας φίλους, τα οποία και μπορείτε να εξασφαλίσετε απλώς στέλνοντάς μας ένα μήνυμα απευθείας στο inbox.

 

Οι Προσφορές του Ιανουαρίου

 

Απώλεια των Περιττών Κιλών χωρίς κόπο και στερήσεις με προσωποποιημένο επιστημονικά σχεδιασμένο πλάνο διατροφής και ΔΩΡΟ μία συνεδρία Electrostimulation για ολικό αδυνάτισμα και σύσφιξη.

Είναι γεγονός πως η «μάχη» με τα περιττά κιλά που πάντα επιμένουν θέλει επιστημονική προσέγγιση για να κερδηθεί.
Τα New DAY είναι διάσημα για την εξειδίκευσή τους στο θέμα «αποτελεσματικό αδυνάτισμα» και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού είναι τα μοναδικά κέντρα ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα που μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένη και επιστημονική διάγνωση σώματος.
Το εξειδικευμένο διαγνωστικό τεστ βασικού μεταβολισμού 2ης γενιάς, η ψηφιακή λιπομέτρηση, το ειδικό διαγνωστικό κυτταρίτιδας, η πρωτοποριακή μέθοδος σωματομέτρησης και τα ποικίλα ιατρικά τεστ που διαθέτουμε συνδυάζονται μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να δώσουν την πλήρη εικόνα των αναγκών του σώματός μας, που μαζί με την συνέντευξη για τις διατροφικές μας συνήθειες και προτιμήσεις, καθώς και τον τρόπο ζωής μας, θα δώσει το προσωποποιημένο διατροφικό πλάνο που θα μας βοηθήσει να χάσουμε όλα τα περιττά κιλά, σωστά και εγγυημένα, χωρίς στερητικές δίαιτες και ταλαιπωρία.
Για όλο τον Ιανουάριο, κλείνοντας το προσωπικό σας ραντεβού με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, παίρνετε ΔΩΡΟ μία συνεδρία με το πρωτοποριακό σύστημα Electrostimulation για ενίσχυση του αποτελέσματος, ολικό αδυνάτισμα και σύσφιξη.